Badeværelsesindretning: 5 gode grunde til at vælge et spejl med lys

Badeværelset er ét af hjemmets vigtigste rum. Derfor er det essentielt, at badeværelset er indrettet på en måde, som giver mening for dig og de mennesker, du deler hjem med. Det skal indbyde til afslapning og velvære, men samtidigt være praktisk og funktionelt.

Trænger badeværelset til en ny indretning? Vi giver dig fem gode grunde til i denne forbindelse at vælge et badeværelsesspejl med lys.

1. Se dig selv tydeligt med et spejl med lys

Først og fremmest tillader et badeværelsesspejl med lys dig at se dig selv klart og tydeligt, når du for eksempel børster tænder, trimmer skægget, plukker øjenbryn eller lægger makeup. Du slipper for skygger, og dermed bliver dine plejerutiner både nemmere og langt mere effektive.

2. Optimal funktionalitet

Et badeværelsesspejl med lys har også den fordel, at det kombinerer to essentielle badeværelseselementer. Når du anskaffer dig et badeværelsesspejl med lys, slipper du nemlig for også at skulle bruge tid og penge på at finde lys og lamper, der ellers ville sidde på væggene eller i loftet.

Nogle mennesker vælger både at indrette med lamper og badeværelsesspejle med lys, men typisk er det langt fra nødvendigt – særligt på mindre badeværelser.

3. Energibesparende lyskilde

Mange af de moderne badeværelsesspejle med lys er udviklet til energieffektive LED-pærer. LED bruger 80% mindre energi end for eksempel gløde- og halogenpærer. Derved vil du, når du installerer et badeværelsesspejl med LED, kunne spare på energiregningen og slippe for konstant at skulle skifte pæren på dit badeværelse.

4. Tilpassede lys

Mange af de nyere badeværelsesspejle med lys giver dig fuld kontrol over pærens lysstyrke. Dette giver dig muligheden for at tilpasse styrken til den aktivitet, du udfører på badeværelset.

Hvis du skal style dit hår, kan du skrue helt op for styrken, så du kan se, hvad du laver. Planlægger du derimod et afslappende karbad, kan du vælge at skrue ned for styrken og lidt op for varmen, så du opnår en hyggelig atmosfære, mens badet står på.

5. Æstetikken

Dem femte grund til, at du bør vælge et badeværelsesspejl med lys, er, at denne form for spejl som regel tilføjer et strejf af elegance til dit badeværelse.
Badeværelsesspejle med lys findes dertil i et væld af forskellige former, farver og størrelser, og dermed er det nemt at finde et spejl, som passer til resten af badeværelsets indretning.

Tjek udvalget af badeværelsesspejl med lys hos Spejlfabrikken.