Din gode grund til at flage med Dannebrog: Langkilde & Søn guider

Danskerne er vilde med at flage. Og hvorfor ikke fejre dine festligste dage med et flag, der vejrer smukt i vinden? Det vækker glæde og samhørighed. Læs med her og få ideer til, hvordan du kan hejse dit Dannebrog. Langkilde & Søn guider dig til at fejre dine dage med det smukke Dannebrog.

Hofleverandør i Dannebrog

Langkilde & Søn er dansk hofleverandør og eksperter i Dannebrog. Virksomheden har en lang, fin og traditionsrig historie for flag. Så det er værd at kigge efter, hvordan de gør, hvis du vil mestre kunsten at flage.

At flage med det røde og hvide fædrelandsflag er en stolt tradition i Danmark. Det siges, at flaget dalede fra himlen og derved blev vores nationalklenodie.

Flag eller vimpler til enhver fest

Til daglig hejser flere danskere den fine vimpel. Den står smukt til en blå himmel. Hos Langkilde & Søn leverer de Dannebrog i mange størrelser og til enhver festlig lejlighed. Om det er vimpler, små flagstænger eller maritime flag, kan de hjælpe med et Dannebrog til dit behov.

Vimpler er en rigtig fin hverdagsinvestering. De gør så at sige hverdagen lidt mere festlig. Så hvorfor ikke starte med en vimpel?

Til særlige lejligheder hejser vi det store, smukke Dannebrog. Uden flaget bliver det nærmest ikke en helt rigtig fest. Er du enig?

Danskerne er særligt glade for at flage både til lands og til vands

I haven er den hvide flagstang et minde, de fleste forbinder med fødselsdage samt mærkedage. Ved at hejse flaget i haven fortæller vi omverdenen, at vi har noget at fejre. Den glæde spreder Dannebrog i kvarteret.

Til vands fortæller flaget om solskinsdage og hvor, vi stammer fra. Så kan man tippe på sejlerhatten og hilse på landsmænd samt byde andre fartøjer velkommen. Ohøj.

Flaget skal ned, når solen går ned

Når den dejlige dag er omme og duggen falder, gæsterne hilser farvel og solen går i seng, så er det tid til, at Dannebrog skal ned.

Det er vigtigt at kende sine flagregler, for de hører til det traditionsrige Dannebrog. De er en del af ritualet.

De røde og hvide farver symboliserer fællesskab

Lige meget hvilken størrelse eller udformning dit flag har, så indgår det i en fortælling om fællesskab.

Så det er blot at finde dét flag, som passer til netop den begivenhed, som du vil fejre. Det gælder, uanset om det er hverdag eller en stor forestående fest. Hos Langkilde & Søn er de klar til at vejlede dig, så du finder det helt rigtige flag.