Få Aida hos isenkræmmeren ekram.dk

Hos ekram.dk kan du finde mærket Aida. Dette udvalg består hovedsageligt af bestik og service fra mærket, som blot er ét af mange populære mærker, der forhandles på www.ekram.dk. Faktisk er isenkræmmeren landskendt for at tilbyde et vældigt sortiment af velansete mærker til gode priser. I artiklen her lærer du mere om ekram.dk.

Ekram.dk har folkekære mærker som Aida

I udvalget af Aida Atelier finder du først og fremmest en masse stilfuldt bestik. Kombinerer du Aida Atelier spisegafler, spiseskeer og spiseknive, har du et stilfuldt sæt til bordet. Dette service bærer præg af et minimalistisk og simpelt design. Det enkle og smukke design går igen i tagtøjet fra Aida – hvilket du vil opleve, hvis du vælger en sauceske, kagespade eller pålægsgaffel fra mærket.

Formentlig er det også tallerkenerne fra Aida, der har gjort det til et folkekært mærke. Fra deres suppetallerkener til deres frokosttallerkener – i Aidas design finder man altid en klar rød tråd. For tallerkenerne er det flade former og bløde buer, der er på spil. Til et middagsselskab vil der altså være en klar sammenhæng mellem måltiderne, hvis al maden serveres på Aida service.

Er der tale om kaffebordet frem for middagsbordet? Så bør du overveje kaffekopper med underkopper eller kaffekrus fra udvalget af Aida på www.ekram.dk. Ligesom i deres andet service er der lagt vægt på et minimalistisk og ukompliceret, men elegant design.

Isenkræmmeren har alt til køkken, stue og have

Var det ikke, fordi Aida er et unikt og populært mærke, kunne det nemt drukne i det store udvalg hos ekram.dk. På både deres store webshop og i deres fire fysiske butikker møder du et enormt sortiment af isenkram. Det er ikke begrænset til middagsbordet eller køkkenet. Til haven og resten af boligen tilbyder de et hav af smarte og flotte produkter.

Skal du gøre haven klar til sommer med havemøbler, krukker og parasoller, kan den online isenkræmmer være behjælpelig. Mangler du derimod belysning som pærer til stuen, finder du det også hos ekram.dk. Og så er der alt derimellem – el-artikler som batterier, køkkenmaskiner som blendere og rengøringsmidler som pedalspande.

På www.ekram.dk er der samlet alt det isenkram, som du kunne ønske dig til hjemmet. Fælles for alt deres isenkram er, at det er billigt, ledsages af 100 dages returret og fragtes frit ved køb for over 449 kr. Det er nogle af grundene til, at webshoppen har så mange tilfredse kunder. Samtidig har folkene fra ekram.dk mange års erfaring inden for isenkram. Spørg dem hjertens gerne til råds.