Find arbejdsglæden på jobbet

Nogle mennesker elsker deres arbejde. Andre forventer sig blot en indkomst for at kunne kalde sig nogenlunde tilfredse på jobbet. Og så er der alle dem, der alt efter dagen på jobbet ligger et sted midt imellem.

Hvordan kan jeg finde arbejdsglæde på jobbet?

Arbejdsglæde dækker over den generelt positive følelse, som nogle mennesker har i forbindelse med deres arbejde. Når du oplever arbejdsglæde, knytter følelsen sig desuden ikke kun til dit arbejdsmiljø og dine kollegaer. Sand arbejdsglæde kommer af, at du også føler dig motiveret af og engageret i de opgaver, du varetager. Har du svært ved selv at finde arbejdsglæden, kan du med fordel lægge vejen forbi et foredrag om arbejdsglæde, et foredrag om motivation eller et foredrag om trivsel.

Hvor kan jeg finde et foredrag om arbejdsglæde?

Lyder et foredrag om arbejdsglæde som noget for dig eller én, du kender? Foredragene fra johnharmsen.dk kombinerer underholdning og lærdom, og manden bag har gennem tiden hjulpet et væld af danskere med at finde glæden frem, selv når jobbet bliver trættende eller travlt.

Hvem er John Harmsen?

John Harmsen er stifter af både Motivations Huset og ArbejdsglædeMinisteriet. Han har i senere år haft enorm succes med bøger som “Verdens Bedste Kollega” og “Glad Med Vilje” og betragtes bredt som ekspert i både arbejdsglæde, motivation og i, hvordan du skaber positivt indstillede kollegaer og medarbejdere. Både højtstående erhvervsfolk og danskere indenfor et væld af forskelligartede brancher har allerede fået glæde af John Harmsens virke.

Hvorfor er arbejdsglæde vigtigt?

Du bruger sandsynligvis omtrent en tredjedel af dit voksenliv på at arbejde. For mange mennesker knytter arbejdet sig til selve deres identitet. Grundlæggende set kan det på sigt gå ud over både din følelse af selvværd og din lyst til overhovedet at stå op om morgenen, hvis du ikke trives på jobbet. Som John Harmsen påpeger, er mange arbejdspladser præget af travlhed og utilstrækkelige ressourcer. Men livet er for kort til ikke at kunne finde glæde i noget, du dedikerer så stor en del af din tid til, og ved at blive klogere på, hvad der skaber en god arbejdsplads, kan du på sigt både hjælpe dine kolleger og dig selv.

Tilmeld dig et John Harmsen foredrag i dag og bliv godt klædt på til at kunne finde arbejdsglæden i hverdagen – uanset hvad du beskæftiger dig med.