Modulbaserede bygningsløsninger til alle formal

Mange bliver overraskede over, hvor mange bygningsbehov der kan tilfredsstilles ved brug af præfabrikerede moduler. Bygninger til erhvervs- og privat brug. Midlertidige eller permanente. Med eller uden alle former for inventar. Køb eller leje. Mulighederne er så godt som endeløse.

Kreativt og professionelt modulbyggeri

Besøg focusmoduler.dk og læs mere om alle de spændende og funktionelle bygninger, FOCUS Moduler A/S tilbyder. Firmaet producerer modulløsninger af høj kvalitet og i tæt dialog med kunden. Alle opgaver tilbydes løst i totalenterprise, hvis det ønskes. FOCUS Moduler A/S sørger for tilslutning til el, vand, IT og hvad der ellers måtte være brug for, og de kan desuden udleje nødvendigt inventar.

Værkstedsbygninger, fitnesslokaler, toilet- og sanitetsbygninger og undervisningslokaler er blot et lille udpluk af udbuddet hos FOCUS Moduler A/S. Firmaet leverer til såvel erhverv som private.

Midlertidigt husvild? FOCUS Moduler A/S har løsningen

Leje af beboelsesvogn er ikke den eneste udvej, hvis du i en kortere periode står uden bolig. En anden og langt mere komfortabel løsning er en midlertidig. En beboelsespavillon kan leveres i den ønskede størrelse, og du kan leje møbler, hvidevarer, køkkenudstyr, elektronik og meget mere, hvis du har brug for det.

En permanent pavillon fra FOCUS Moduler A/S kan opføres og indrettes som fritids- eller sommerhus. Og hvis du allerede har et sommerhus, kan en pavillon bruges som anneks, når familien vokser, eller gæsternes besøg bliver hyppigere eller længere.

Indeklimaet i en beboelsespavillon fra FOCUS Moduler A/S er godt og behageligt – og det samme gælder alle firmaets opholdsbygninger, både til private og til erhverv.

Er pladsen på kontoret blevet for trang?

Hvis din virksomhed pludselig har vokset sig så stor, at der er flere ansatte, end der er skriveborde til dem, og der heller ikke er plads til flere skriveborde, kan problemet løses med en af FOCUS Moduler A/S’s kontorløsninger. Måske er der tale om en forbigående situation – og så vil leje af en midlertidig kontorpavillon være en glimrende mulighed.

Hvis du ikke har andre lokaler under overvejelser, og pladsforholdene omkring din nuværende bygning tillader det, kan du vælge en permanent løsning. FOCUS Moduler A/S råder over en række kontormoduler, som kan sammensættes og indrettes til snart sagt alle formål og sågar i flere etager. Foruden til kontorplads kan modulerne anvendes til f.eks. reception, kantine, mødelokaler, eller hvad der ellers måtte være brug for.

FOCUS Moduler A/S har hovedsæde i Randers og leverer i hele landet. Du er altid velkommen til at kontakte FOCUS Moduler A/S og få rådgivning og gratis, uforpligtende tilbud.