Når skaden er sket: Find den rette bandage

De fleste af os har formentlig oplevet at have en skade, for eksempel som følge af at dyrke sport eller grundet en overbelastning. Det sker desværre en gang i mellem, og så kan det være rart med lidt ekstra støtte til håndleddet, anklen eller hvad det nu måtte være for et sted, man har ondt. Læs med her, hvis du har brug for at investere i en bandage eller to.

Find den rette bandage

Skader kommer i mange afskygninger, men det gør bandagerne hos K.C. Pedersen også, så du har god mulighed for at finde en bandage, der passer til dit behov. Mangler du en bandage, kan du kigge på K.C. Pedersens side, hvor du kan bruge god tid på at læse om de forskellige forbindingstyper, så du kan finde den helt rigtige. Du kan også kontakte dem og få vejledning.

Forbindingerne kommer i forskellige størrelser og materialer. Find for eksempel Catell Wrap, som er en elastisk bandage. Den fås både i 5 cm og 2,5 cm samt i forskellige farver. Du kan også finde Mafra elastikbånd, som er en del bredere, for eksempel 10 cm i bredden. Denne type bandage er blød og fleksibel, og den bruges derfor ofte til at fiksere skinner. Find også et udvalg af Fabrifoam bandager, som kan købes i metermål, så du nemt kan få den rette mængde.

Spørg fagfolk til råds

Har du brug for hjælp til at finde den rette bandage, er det altid en god idé at rådføre sig med fagfolk, som har forstand på, hvilke bandager der er de bedste til forskellige formål. Køber du din forbinding hos K.C. Pedersen, kan du altid kontakte dem på telefon eller mail. De hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken type bandage, du har brug for, og hvilken mængde der passer til dig.

Undgå spild: Køb den rette mængde

Hos K.C. Pedersen har du mulighed for at købe både elastikbånd og wraps i store og små mængder, så du ikke ender med at have en stor mængde forbindinger liggende, som ikke bliver brugt. Omvendt kan du også købe forbindinger i en stor mængde, som er mere økonomisk end at købe små mængder ad flere omgange. Det er for eksempel smart for dig, der køber ind til håndboldklubben eller lignende, hvor man måske bruger en større mængde end til privat forbrug.

Er du i tvivl om, hvilken mængde du har brug for, kan du altid kontakte K.C. Pedersen over mail eller telefon.