Stik med bæredygtig strik så du hjælper naturen og miljøet

Der ligger mange tanker bag et Skovhuus Strik – hvordan det passer, hvordan mønsteret skal se ud, hvilket garn der skal bruges, hvordan det skal holde sig i vask osv. De sidste par år er de begyndt at lægge endnu flere tanker bag deres strikketøj – og her tænker de især på miljøet. Det har resulteret i to nye kollektioner, hvor der er sat ekstra fokus på deres valg af garn og hvad det er lavet af. Du kan læse mere om dem længere nede på siden. De har altid haft fokus på, hvem der producerer deres strik, og som mange modevirksomheder lader de også dele af deres kollektioner producere udenfor. Læs mere omkring deres udvalg af bæredygtig strik.

Flot bæredygtig strik med fokus på miljøet

De arbejder udelukkende med europæiske strikkefabrikker og syersker for at sikre strikvarer af høj kvalitet. Deres tætte samarbejde med deres leverandører er afgørende for at opretholde deres standarder. Størstedelen af deres strikproduktion foregår i Danmark, på deres egen fabrik i Birk. En stor del af kollektionens prøver bliver også udviklet her. De har valgt at beholde den danske produktion for at få bedre indsigt i produktionen og den endelige kvalitet. Deres maskiner arbejder døgnet rundt, det meste af ugen For at sikre den bedst mulige kvalitet samarbejder de kun med europæiske leverandører. Dette giver dem mulighed for at holde et vågent øje med produktionsprocessen og opretholde deres høje standarder. Størstedelen af deres strikvarer produceres i Danmark, på deres fabrik i Birk. 

Bæredygtig strik som sikre en tanke på verden

Hos Skovhuus er de stolte af deres certificerede modeller i 100% økologisk bomuld. Deres Organic Cotton by Skovhuus-kollektion er lavet i tæt samarbejde mellem deres leverandør, det danske produktionsteam og designere. Resultatet er smukke, komfortable og holdbare styles, som de er meget stolte af. Certificeringen sikrer, at bomulden er klassificeret som økologisk og dyrket uden brug af pesticider og farlige kemikalier. Med denne kollektioner med omtanke de at kunne give dig den bedst mulige oplevelse, samtidig med at de passer på deres planet.