Støbejernstekande – et must-have til dig, som elsker te

Hvis du elsker te, så ved du måske også, at selve bryggeprocessen har stor betydning for, om man får en god kop te. Men hvordan brygger man så den bedste kop te? Det gør man med en støbejernstekande fra Origreen.

En støbejernstekande er inspireret af den gamle japanske te-kultur. Origreen har taget den japanske tradition til sig og skabt smukke og praktiske støbejernstekander, som ligner små kunstværker i sig selv.

Hvad er en støbejernstekande?

En støbejernstekande er en klassisk, smuk og tidløs tekande. Tekanden er lavet i robust støbejern – et materiale kendt for stor holdbarhed.

Støbejernstekanden er belagt med emalje indvendigt, som er modstandsdygtigt over for rust. Emalje er også et materiale, som er super nemt at rengøre med varmt vand. Dog skal du aldrig bruge sæbe i din støbejernstekande!

Derfor er det den bedste tekande

Tekander lavet i støbejern har mange fordele. Støbejern er et utroligt hårdført materiale, som ikke slides op.

Det smarte ved at fremstille en tekande i støbejern er, at materialet er varmeisolerende, så din te holdes varm i kanden, selvom den står i længere tid.

Støbejern er også nemt at varme op, hvis du for eksempel har en brændeovn derhjemme, som du kan stille den på. Kanden må dog aldrig opvarmes over åben ild eller i mikrobølgeovnen.

Sådan brygger du en god kop te

Det er nemt og hurtigt at brygge te i en støbejernskande fra Origreen. Start med at kog noget vand, og skold indersiden af kanden, så emaljen bliver varm. Derefter kan du putte din yndlingste, enten løst eller i et brev, i kanden og fylde den med varmt vand. Vandet skal helst ikke være spilkogende, men omkring 70 til 80 grader, så teen ikke bliver bitter.

Du kan brygge alle typer te i en støbejernstekande. Når du køber din tekande fra Origreen, kan du med fordel købe en pakke af din yndlingste fra deres store sortiment.

Lækker og økologisk te

Origreen er eksperter i te. Deres tidløse og smukke japanske tekander i støbejern fås i yndige og farverige design med nydelige små detaljer.

Origreen tilbyder dig også masser af lækker aroma-te med smag af natur. Gå på opdagelse i deres udvalg af Chaplon te, og køb bestselleren Fuldmåne-te eller den klassiske Earl Grey.

Køb te og tekander hos Origreen, og bryg dig selv en kop te udover det sædvanlige – forskellen kan virkelig smages!